Actual tech help needed please!

Disney's picture

So I keep trying to post comments in people's journals, but get this message:

user error: Got error 127 from storage engine
query: DELETE FROM cache WHERE expire <> 0 in /home/oasismag/htdocs/includes/database.mysql.inc on line 97.

warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oasismag/htdocs/includes/common.inc:402) in /home/oasismag/htdocs/includes/common.inc on line 230.

I use Firefox and deleted my history cache yesterday, but came on Oasis today and logged on, the comments apparantly go through even though clicking the button leads to the above message, but any idea on how to fix it? Thanks!

jeff's picture

Yeah...

I'm getting that, too. I e-mail Adrian about it.

Anyone else getting this, or just the Firefox users?

---
"I could eat a knob at night." -- Karl Pilkington

oldfoxbob's picture

Me too

I get the same error however If you post your
comment and then go back ( upper left arrow) and
re-post it will tell you that it has already posted
so I really haven't worried about it. I think its
a glitch and a pain but nothng to be consirned with.

oldfoxbob

you are loved'

Sarah9486's picture

No its not just firefox users

No its not just firefox users. I know i dnt use firefox (although i dnt know what i do use but its def not that) and im gettin the message aswell. Also the whole website seems a bit odd - when i type in the address and the website first comes up it seems frozen on a page from the day before yesterday but as soon as i log in it updates. its rly weird.

Disney's picture

Humm

I had to google the site and see the cached version and get to here via new windows and everything is colourless and unbalanced anyway, message is still there, any word on a fix? Only happening for Oasismag for me :(

-J, boy, gay and 16 all the way. Just not out to anyone yet. I guess my sig could use some work.

jeff's picture

Adrian fixed it... (eom)

"I could eat a knob at night." -- Karl Pilkington

Allie's picture

The same thing has been happe

The same thing has been happening to me and I use Safari. This is the first time in a couple days I have been able to see anything but the homepage.

hellonwheels's picture

I got the same thing the other day like 5 times...lol

Seriously annoying tho...Also, does anyone have trouble getting onto oasis still, or am I the only one?

Mental wounds not healing, driving me insane, i'm goin' off the rails on a crazy train- the ozzman

Disney's picture

My own totally fixed now, sti

My own totally fixed now, still using Firefox. I ran a spyware sweeper thing though and it took some stuff out, nothing major though or that would have caused this for me, but I guess it was a site glitch.

-J, boy, gay and 16 all the way. Just not out to anyone yet. I guess my sig could use some work.

screv's picture

whalst your in a tek minde, t

whalst your in a tek minde, try scanning your comp for rotkits, hit up sysinternals on google, befor it dissapears. if its gon, then mail me nd ile set up a torrent wit a load o geer in it for you.

i wouldnt bother unless you are relativle adept with computers, partucularly navigating and playing with folder permissions and registery (regedit comes in to it allot i finde)